keurmerk

De winkelwagen is leeg.

  • Kopen bij de specialist
  • Achteraf betalen
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Jouw aankoop wordt beschermd met 

Klantbeoordelingen

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op deze webshop. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews: 1 tot 10 (totaal 25)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Gardena Grastrimmer EasyCut accu

Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
Hoe is uw ervaring met het product:
garantie
2 weken voordat de garantie afliep hield de strimmer er plotseling mee op.
Na mail contact met de shop onder garantie een nieuwe strimmer ontvangen.
Dus prima geregeld ben zeer tevreden over de afhandeling.

Review door: Anne / Datum: 30 juni 2017

Fertometer

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
ben tevreden
een nuttig apparaat ik gebruik hem ook in de tuin kas, hobbykas

Review door: G J v Leeuwen / Datum: 11 januari 2017

Gardena Combisystem-houtensteel 150

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
snelle levering
De site is gebruiksvriendelijk je kunt direkt vinden wat je zoekt, en het bestelde word zoals beloofd zeer snel geleverd. was en ben zeer tevreden.

Review door: Rudy Hulzink / Datum: 10 november 2016

Onkruidborstel Eurom

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
Tevreden met af handeling
De onkruidborstel Eurom + Reserve borstel

Is in goede staat en volgens afspraak geleverd
Hartelijke dank hier voor W van Opdurp

Review door: W van Opdurp / Datum: 3 oktober 2016

DCM Meststof Universeel - voedingsstoffen voor uw gazon, moestuin of sierplanten

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
Snel geleverde kwaliteit .
Dit product is mij aanbevolen vanwege de hoge kwaliteit en de prettige en stofvrije aanwending ervan.
De levering verliep zeer snel en correct.
Ik bezit maar een klein balcon maar voor alle tuin bezitters beveel ik dit product en de tuinonderhoudshop van harte aan.
M.vr.groet
Ton

Review door: Ton / Datum: 25 september 2016

Eurom Hogedrukreiniger Force 2500IND

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
Goed product
Reinigt erg goed. De terrasborstel en autowasborstel zijn erg handig. Wel jammer dat de hogedrukreiniger standaard maar 5 meter slang heeft. Goede service.

Review door: Evi Brughuis / Datum: 21 september 2016

Fertometer

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
Fertometer
De meter werkt goed, ben er blij mee!
Op vrijdag besteld, zaterdag al in huis!!
Super die snelle levering!

Review door: Jan / Datum: 31 augustus 2016

Seramis vochtmeter 16cm

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
Vochtmeters
Gemakkelijk en vrij discreet.
Perfect voor in potten zonder doorloop.
Snelle en goed verpakte levering.

Review door: Eric C / Datum: 27 juli 2016

Gardena Grastrimmer EasyCut accu

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
goed, snel en goedkoop
Zeer snelle levering.
Gardena is een goed merk.
Zeer goedkoop, vergeleken met andere betere merken
die er geen accu of oplader bijleveren.
Er is echt wel wat veranderd op het gebied van oplaadbare accu's.

Review door: erik / Datum: 15 juni 2016

DCM Activo - Speel- en sportgazon

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
Snel en handig.
Ik kon tot nog heel laat bestellen en het product werd keurig op tijd bezorgd. Prima site en goede service.
Suggestie: doe wat meer aan duurzame tuinier producten. Bio graszaad bijvoorbeeld?!

Review door: Stijn / Datum: 19 april 2016

Reviews: 1 tot 10 (totaal 25)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Copyright Green-Lab 2018 - Niets van deze website
mag worden gekopieerd of verveelvoudigd

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.

{{var product.name}}



Unieke tuin producten besteld u bij Tuinonderhoudshop.nl!
Verder winkelen
Winkelwagen bekijken & afrekenen Het product is verwijderd uit uw winkelmandje.
Terug naar boven