keurmerk

De winkelwagen is leeg.

  • Kopen bij de vakman 
  • Achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Klantbeoordelingen

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op deze webshop. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews: 1 tot 10 (totaal 53)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
per pagina

Gardena Grastrimmer EasyCut accu

Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
Hoe is uw ervaring met het product:
garantie
2 weken voordat de garantie afliep hield de strimmer er plotseling mee op.
Na mail contact met de shop onder garantie een nieuwe strimmer ontvangen.
Dus prima geregeld ben zeer tevreden over de afhandeling.

Review door: Anne / Datum: 30 juni 2017

McCulloch benzine bladblazer GB320

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
Ze doen wat ze zeggen.
Ze doen wat ze zeggen.

Review door: Leo v meeteren / Datum: 17 juni 2017

Gardena Wand-slangenbox roll-up automatic 25m.

Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
Hoe is uw ervaring met het product:
Aankoop Gardena Wandslangenbox 25 m.voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Prachtig mooie aankoop deze Gardena Wandslangenbox 25 m. Eerste indruk was; hij is groter en robuuster dan ik dacht. Maar toen ik hem op een juiste plek kon plaatsen kon ik alleen maar tevreden zijn met dit prachtige, handige apparaat dat volledig aan mijn verwachtingen voldoet. De prijs was nog lager dan ik voor ogen had en de snelle levering was zoals beloofd in de aanbieding. Ik ben zeer tevreden over deze aankoop!

Review door: Jeen Plantinga / Datum: 20 mei 2017

Wandslangenbox SL 20m1 Compact

Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
Hoe is uw ervaring met het product:
Prima service en kwaliteit
De tuinslang haspel heb ik online besteld en had deze de volgende dag al in huis.
Alles in goede orde ontvangen en het werkt perfect!

Review door: Rolf van As / Datum: 20 mei 2017

Gardena Wand-slangenbox roll-up automatic 35m.

Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
Hoe is uw ervaring met het product:
3x snel!
De slangenbox werd verrassend snel geleverd, met de duidelijke handleiding snel geïnstalleerd en direct klaar voor gebruik. En dat alles voor een prima prijs!

Review door: Cees de Vos / Datum: 16 april 2017

Thirsty Light

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
Perfecte afhandeling
Produkt tegen een zeer goede prijs besteld met een perfecte afhandeling!

Review door: Paul Kroonen / Datum: 16 maart 2017

Fertometer

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
ben tevreden
een nuttig apparaat ik gebruik hem ook in de tuin kas, hobbykas

Review door: G J v Leeuwen / Datum: 11 januari 2017

McCulloch benzine kettingzaag CS380 + actiepakket

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
Prima zaag
Zaag zat snel in elkaar en zaagt goed. Starten ging niet direct maar na een paar keer ging deze aan en als hij warm is start de zaag ook direct weer. Levering was ook snel en zat goed verpakt.

Review door: Erwin / Datum: 2 januari 2017

Gardena Combisystem-houtensteel 150

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
snelle levering
De site is gebruiksvriendelijk je kunt direkt vinden wat je zoekt, en het bestelde word zoals beloofd zeer snel geleverd. was en ben zeer tevreden.

Review door: Rudy Hulzink / Datum: 10 november 2016

Onkruidborstel Eurom

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening Tuinonderhoudshop.nl
Tevreden met af handeling
De onkruidborstel Eurom + Reserve borstel

Is in goede staat en volgens afspraak geleverd
Hartelijke dank hier voor W van Opdurp

Review door: W van Opdurp / Datum: 3 oktober 2016

Reviews: 1 tot 10 (totaal 53)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
per pagina

Copyright Green-Lab 2017 - Niets van deze website
mag worden gekopieerd of verveelvoudigd

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.

{{var product.name}}



Unieke tuin producten besteld u bij Tuinonderhoudshop.nl!
Verder winkelen
Winkelwagen bekijken & afrekenen Het product is verwijderd uit uw winkelmandje.
Terug naar boven